Cum sa scrii mai repede pe iPhone - tutorial video

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.468 ori
<b>Cum sa scrii mai repede pe iPhone - tutorial video</b>Urmatoarele zile vor sta sub semnul terminalului iPhone si al clipurilor de prezentare sau al tutorialelor. Practic, peste o saptamana vom fi experti in folosirea telefonului si nu va exista un centimetru necunoscut din gadgetul celor de la Apple. Dati...

Urmatoarele zile vor sta sub semnul terminalului iPhone si al clipurilor de prezentare sau al tutorialelor. Practic, peste o saptamana vom fi experti in folosirea telefonului si nu va exista un centimetru necunoscut din gadgetul celor de la Apple. Dati click pe urmatoarea poza pentru a fi directionati la un clip oferit de gizmodo.com, ce va invata cum sa tastati eficient, pe iPhone:

I-a luat doar cateva minute utilizatorului ce a realizat clipul pentru a observa ca exista o metoda infailibila de a-ti creste precizia cand tastezi folosind interfata touchscreen a telefonului de la Apple. Astfel, in loc sa incercam sa apasam literele cu degetul, ni se recomanda sa "taram" aratatorul sau degetul mare pe display, lasand pop-up-urile sa ne indice ce litera vom folosi, inainte de a ridica degetul, activand litera respectiva.

Aceasta practica necesita putin antrenament, dar utilizatorul s-a scuzat pentru incetineala sa, pe motiv de "iPuizare", fenomen comun printre fanii ce au stat la coada pentru iPhone. Realizatorul acestui clip s-a mirat ca numerosii editori si redactori ai blogurilor de specialitate nu au prins inca acest "trick", care poate face viata mai usoara unui fan al SMS-urilor. Poate vom vedea un nou concurs de tastare a mesajelor, asemeni celui din urma cu cateva luni, de data aceasta pe iPhone, cu un premiu Apple-style.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×