Cum sa scrii mai repede pe iPhone - tutorial video

1.504 ori
<b>Cum sa scrii mai repede pe iPhone - tutorial video</b>Urmatoarele zile vor sta sub semnul terminalului iPhone si al clipurilor de prezentare sau al tutorialelor. Practic, peste o saptamana vom fi experti in folosirea telefonului si nu va exista un centimetru necunoscut din gadgetul celor de la Apple. Dati...

Urmatoarele zile vor sta sub semnul terminalului iPhone si al clipurilor de prezentare sau al tutorialelor. Practic, peste o saptamana vom fi experti in folosirea telefonului si nu va exista un centimetru necunoscut din gadgetul celor de la Apple. Dati click pe urmatoarea poza pentru a fi directionati la un clip oferit de gizmodo.com, ce va invata cum sa tastati eficient, pe iPhone:

I-a luat doar cateva minute utilizatorului ce a realizat clipul pentru a observa ca exista o metoda infailibila de a-ti creste precizia cand tastezi folosind interfata touchscreen a telefonului de la Apple. Astfel, in loc sa incercam sa apasam literele cu degetul, ni se recomanda sa "taram" aratatorul sau degetul mare pe display, lasand pop-up-urile sa ne indice ce litera vom folosi, inainte de a ridica degetul, activand litera respectiva.

Aceasta practica necesita putin antrenament, dar utilizatorul s-a scuzat pentru incetineala sa, pe motiv de "iPuizare", fenomen comun printre fanii ce au stat la coada pentru iPhone. Realizatorul acestui clip s-a mirat ca numerosii editori si redactori ai blogurilor de specialitate nu au prins inca acest "trick", care poate face viata mai usoara unui fan al SMS-urilor. Poate vom vedea un nou concurs de tastare a mesajelor, asemeni celui din urma cu cateva luni, de data aceasta pe iPhone, cu un premiu Apple-style.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×