Motorola MOTOROI, primul smartphone corean cu Android 2.0 la bord

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.390 ori
<b>Motorola MOTOROI, primul smartphone corean cu Android 2.0 la bord</b>Motorola tocmai a prezentat oficial noul handset MOTOROI, primul smartphone din Korea care ruleaza Android 2.0. Terminalul este atractiv prin faptul ca suporta multitasking, browsing si navigare cu ajutorul interactiunilor cu ecranul touch in stil...

Motorola tocmai a prezentat oficial noul handset MOTOROI, primul smartphone din Korea care ruleaza Android 2.0. Terminalul este atractiv prin faptul ca suporta multitasking, browsing si navigare cu ajutorul interactiunilor cu ecranul touch in stil "ciupire" si multe alte functii, pe care le aflati mai jos.

Motorola MOTOROI este dotat cu un display full touchscreen de 3.7 inchi, cu rezolutie de 480 x 854 pixeli, o interfata specifica acestui producator de telefoane si un senzor touch capacitiv, pentru un scroll mai lin in meniuri. In plus, handsetul suporta widgeturi si o gama variata de aplicatii Android disponibile prin Android Market.

Motorola MOTOROI

Terminalul se poate conecta la retele WiFi, iar navigarea web se realizeaza prin intermediul browserului Android Web Kit. Suita completa de aplicatii Google este de asemenea suportata, ea incluzand Gmail, YouTube, Google Talk si Google Maps. Noul Motorola incorporeaza o camera de 8 megapixeli cu blitz Xenon si suport pentru captura video HD 720p, detectare faciala si mod multishot.

Rezultatele capturii se vor vedea si pe un HDTV via conexiune HDMI, de asemenea prezenta pe MOTOROI. Mai aflam ca acest nou model vine cu un MP3 player, suport pentru televiziune mobila, slot pentru carduri microSD, un jack audio de 3.5 mm si un program pentru vizualizare de PDF-uri si documente Office.

Motorola MOTOROI

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×