Secretele lui Steve Jobs: cum sa faci o prezentare stralucita (Video)

1.873 ori
<b>Secretele lui Steve Jobs: cum sa faci o prezentare stralucita (Video)</b>Clipul de mai jos include probabil cele mai utile 7 minute pe care le-am vazut in 2010, afland cu aceasta ocazie ce se ascunde in spatele cuvintelor mestesugite ale lui Steve Jobs, gurul din spatele lui iPhone, MacBook Air si iPod: &nbsp; &nbsp; Daca nici...

Clipul de mai jos include probabil cele mai utile 7 minute pe care le-am vazut in 2010, afland cu aceasta ocazie ce se ascunde in spatele cuvintelor mestesugite ale lui Steve Jobs, gurul din spatele lui iPhone, MacBook Air si iPod:

Daca nici acest clip nu va face un orator stralucit, atunci nu mai exista speranta... In plus, acest video are mai mult sens acum, cu 2 saptamani inainte de marele eveniment Apple, programat pentru data de 27 ianuarie, in San Francisco. Aparent, acesta va gazdui lansarea lui Apple Tablet, conform zvonurilor.

Steve Jobs
va fi probabil inca o data pe scena (daca se simte destul de bine), pentru a ne fermeca cu o fraza cheie, pentru a prezenta un artist la final, a glumi si a incanta publicul, dar si a prezenta cifre intr-un context pe intelesul tuturor. Toate aceste mecanisme oratorice au contribuit la succesul produselor Apple, care au debutat in aceasta maniera stralucita.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×