Motorola Nexus 6 anunțat oficial, rulează Android 5.0 Lollipop și vine cu ecran de 5.96 inch; Avem și preț! (Video)

3.397 ori
<b>Motorola Nexus 6 anunțat oficial, rulează Android 5.0 Lollipop și vine cu ecran de 5.96 inch; Avem și preț! (Video)</b>După cum afirmau zvonurile, astăzi, 15 octombrie a fost ziua cea mare în care Nexus 6 a fost anunțat. El este produs de către Motorola și rulează Android 5.0 Lollipop, iar terminalul va fi disponibil la precomanda începând cu 29 octombrie, la...

După cum afirmau zvonurile, astăzi, 15 octombrie a fost ziua cea mare în care Nexus 6 a fost anunțat. El este produs de către Motorola și rulează Android 5.0 Lollipop, iar terminalul va fi disponibil la precomanda începând cu 29 octombrie, la prețul de 649.99 dolari, fără abonament.

Noul venit este un phablet cu diagonală de 5.96 inch și are alura unui Moto X mai mare dacă vreți neapărat o comparație. Motorola Nexus 6 dispune de un panou Super AMOLED, cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, un procesor Snapdragon 805 și GPU Adreno 420, dar și 3 GB RAM. La bord se afla o baterie de 3200 mAh, iar în spate avem o cameră de 13 MP, cu stabilizare optică a imaginii, lentilă F/2.0 și HDR+.

Motorola Nexus 6

Handsetul dispune de o cameră frontală de 2 MP și va sosi cu 32 sau 64 GB memorie internă. Bateria anterior menționată oferă în jur de 6 ore de funcționare cu doar 15 minute de încărcare, folosind o tehnologie Quick Charge. Cât despre Android 5.0 Lollipop, acest OS adopta Material Design, care conferă un look mai clar iconurilor și meniurilor, noi nuanțe de culoare și noi paradigme de control.

Motorola Nexus 6

Acest OS va permite să continuați melodia, utilizarea aplicației sau căutările recente și dacă treceți de pe telefon pe tableta său ceas. Același Android 5.0 Lollipop aduce și securitate sporită, funcții imbunatatite de economisire a vieții bateriei și o zonă de multitasking puțin mai complexă, cu thumbnailuri mai late, dar în același timp aerisita. Se zvonește că în Europa acest model va costa 649 euro în versiunea de 64 GB, în vreme ce modelul de 32 GB va costa 569 euro.

Nexus 6

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×