Google anunță oficial tableta HTC Nexus 9; vine cu display de 8.9 inch și procesor Nvidia Tegra K1

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.143 ori
<b>Google anunță oficial tableta HTC Nexus 9; vine cu display de 8.9 inch și procesor Nvidia Tegra K1</b>Iată că astăzi, 15 octombrie, este ziua în care toate zvonurile din ultimul timp s-au dovedit a fi realitate, Google anunțând oficial atât smartphone-ul Nexus 6, versiunea 5.0 Lollipop a sistemului de operare Android, cât și noua tabletă Google...

Iată că astăzi, 15 octombrie, este ziua în care toate zvonurile din ultimul timp s-au dovedit a fi realitate, Google anunțând oficial atât smartphone-ul Nexus 6, versiunea 5.0 Lollipop a sistemului de operare Android, cât și noua tabletă Google Nexus 9, device ce a fost realizat în parteneriat cu HTC.

Printre specificațiile acestui produs avem un display de 8.9 inch cu rezoluție QVGA (2.048 x 1.536 pixeli) ce afișează imagini în format 4:3, un procesor Nvidia Tegra K1 pe 64-bit, 2 GB memorie RAM, două variante de stocare (16 sau 32 GB) și sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

HTC Nexus 9

Din punct de vedere al prețului, aflăm că versiunile Wi-Fi de 16 și 32 GB vor fi disponibile pentru 399$, respectiv 479$, în timp ce modelul de 32 GB cu LTE va fi vândut la un preț de 599$. De asemenea, ni se aduce la cunoștiință faptul că versiunile Wi-Fi only vor fi disponibile pe alb și negru, iar modelul LTE de 32 GB va primi o variantă aurie.

HTC Nexus 9 si Motorola Nexus 6

Un alt capitol la care tableta Google Nexus 9 impresionează este calitatea audio, aceasta oferind în pachet și difuzoare stereo BoomSound, componente care devin o marcă a produselor HTC. Totodată, vom beneficia și de o cameră foto principală de 8 megapixeli, cât și de o cameră frontală de 1.6 megapixeli.

Google anunță oficial tableta HTC Nexus 9; vine cu display de 8.9 inch și procesor Nvidia Tegra K1

Pe lângă aceste informații, Google ne dezvăluie și o tastatură qwerty ce se va atașa prin intermediul unor magneți de tabletă, aceasta fiind transformată cu ușurință într-un adevărat notebook. Potrivit datelor tehnice, tableta Nexus 9 va oferi o autonomie de până la 9 ore prin intermediul unei baterii de 6700 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×