Android Q va sosi la pachet și cu noi emoji-uri, 65 la număr; Iată-le pe toate într-o galerie foto

660 ori
<b>Android Q va sosi la pachet și cu noi emoji-uri, 65 la număr; Iată-le pe toate într-o galerie foto</b>Pe lângă funcții precum "back sensitivity" sau opțiunea ce ne permite să accesăm bara de notificări prin realizarea unui gest swipe de sus în jos oriunde pe ecran, Android Q este așteptat să vină și cu alte noutăți

Pe lângă funcții precum "back sensitivity" sau opțiunea ce ne permite să accesăm bara de notificări prin realizarea unui gest swipe de sus în jos oriunde pe ecran, Android Q este așteptat să vină și cu alte noutăți. Un exemplu este colecția actualizată de emoji-uri care va include 65 noi asemenea caractere animate pe care le puteți admira în imaginile de mai jos.

Android Q

Avem noutăți precum wafe, usturoi, vidră, leneș, ba chiar și vampir sau elemente caracteristice unor sărbători Diwali. Aflăm că această colecție actualizată face parte din pachetul Emoji 12.0 și au fost aprobate de către Unicode Consortium. De asemenea în cadrul sistemului de operare Android vom regăsi 71 emoji-uri cu cupluri de diferite culori ale pielii.

Descoperim că anumite caractere ce reprezintă persoane vor putea fi apăsate și ulterior un meniu pop-up ne va permite să selectăm varianta feminină sau masculină a emoji-ului dorit. Versiunea finală Android 10 Q ar trebui să debuteze luna viitoare și ne așteptăm ca în curând să apară detalii despre numele de desert asociat acestui release software. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×