Motorola One Zoom are ecran AMOLED de 6.4 inch și 4 camere în spate cu zoom hibrid 5x; Aflăm dotări și prețul din Europa

1.660 ori
<b>Motorola One Zoom are ecran AMOLED de 6.4 inch și 4 camere în spate cu zoom hibrid 5x; Aflăm dotări și prețul din Europa</b>La scurt timp de la anunțul lui One Action cei de la Motorola mai pregătesc lansarea unui nou telefon din această serie și anume Moto One Zoom. La început de august soseau primele detalii despre telefon, iar acum avem parte

La scurt timp de la anunțul lui One Action cei de la Motorola mai pregătesc lansarea unui nou telefon din această serie și anume Moto One Zoom. La început de august soseau primele detalii despre telefon, iar acum avem parte de o listă completă de specificații, randări, ba chiar și prețuri. Informațiile sosesc din partea publicației germane winfuture.de care de-a lungul timpului ne-a oferit numai leak-uri ce s-au adeverit.

Motorola One Zoom

Design-ul telefonului ne este deja cunoscut, dar dacă mai e nevoie de un reminder, aflați că acesta sosește într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din policarbonat sau sticlă cu textură specială. Are un setup de 4 camere foto în spate și în același modul dreptunghiular găsim și logo-ul Moto care aparent va fi iluminat. Chiar lângă se află bliț-ul LED, iar la bază vedem portul USB-C și jack-ul audio.

Motorola One ZOOM

În față Motorola One Zoom are un ecran de 6.4 inch cu tehnologie AMOLED, aspect 19:9 și rezoluție FHD+ iar sus vedem decupajul picătură pentru camera selfie de 25 mpx cu deschidere f/2.0. Primim un procesor Snapdragon 675 la interior, 128 GB de stocare flash, slot microSD și 4 GB RAM. La interiorul carcasei cu greutate de 190 grame și grosime de 8.8 mm se află o baterie de 4000 mAh ce se va încărca la 18W. 

Motorola One Zoom

Revenind la setup-ul foto din spate, aflați că acesta se bazează pe un senzor principal de 48 mpx (f/1.7) + senzor ultra-wide de 16 mpx + 8 mpx (f/2.4) pentru captură cu zoom hibrid 5x și zoom optic 2x. Ultimul senzor din setup este folosit pentru bokeh. Vom primi suport pentru captură video 4K@30fps, respectiv 1080p@60fps și aflăm că două dintre camere beneficiază de OIS. 

Acest telefon va debuta în unele regiuni sub denumirea de Motorola One Pro și pe plan european este așteptat la un preț de 399 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×