Motorola P30 debutează acum într-o variantă gradient denumită Aurora

662 ori
<b>Motorola P30 debutează acum într-o variantă gradient denumită Aurora</b>Deși la debutul inițial Motorola P30 sosea doar pe alb și negru iată că acum Lenovo decide să dea un impuls vânzărilor prin lansarea unei variante Aurora de tip gradient. Nuanța amintește clar de acel Twilight de pe Huawei P20 Pro

Lenovo a lansat în ultimele ore o nouă variantă a telefonului Motorola P30, cel care debuta în China în vară.. E vorba despre versiunea de culoare Aurora, care vine cu gradient şi cu extra stocare, până la 128 GB.

Motorola P30

Deocamdată handsetul se vinde doar în India, la suma de 360 de dolari şi sunt şanse mari să îl vedem şi internaţional, dar sub alt nume. Spre exemplu Motorola P30 Play e Motorola One, iar Motorola P30 Note este Motorola One Power. Posibil ca Motorola P30 să ajungă fie un Moto X5, fie un Motorola One X să zicem. P30 vine acum pe nuanţa Aurora, cu gradient în stilul celor practicate de Huawei şi mai nou şi de Samsung.

Are la bord 6 GB RAM, 128 GB stocare şi se va vinde începând din 28 noiembrie în Asia. Nu e o lansare chiar limitată, pentru că inclusiv Motorola.com şi Lenovo vor avea pe site-urile oficiale produsul. Până acum terminalul se vindea doar pe alb sau negru şi costă undeva pe la 300 de dolari, venind totuşi doar cu 64 GB stocare. Terminalul mai aduce şi un ecran de 6.2 inch cu breton şi rezoluţie Full HD+, procesor Snapdragon 636 şi o baterie de 3000 mAh.

Find un device pentru piaţa din China are android Oreo cu ZUI 4.0 peste. La noi ar ajunge cu Android One probabil. În spate are o cameră duală de 16 MP + 5 MP, iar în faţă o cameră de 12 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×