OnePlus 6 avea șanse mari să debuteze într-o variantă Twilight; Chinezii s-au jucat cu numeroase prototipuri

1.982 ori
<b>OnePlus 6 avea șanse mari să debuteze într-o variantă Twilight; Chinezii s-au jucat cu numeroase prototipuri</b>În vreme ce ne pregătim pentru evenimentul OnePlus de luni, moment în care va debuta smartphone-ul OnePlus 6T iată că firma chineză decide să dezvăluie ceva legat de actualul flagship pe care îl au pe piață, acela fiind desigur OnePlus 6

Cu doar 2 zile înaintea lansării lui OnePlus 6T avem ocazia să aflăm ceva interesant despre actualul flagship al companiei chineze, acela fiind desigur OnePlus 6. Ei bine, firma lui Carl Pei a invitat un YouTuber britanic pentru a vizita sediul central din Shenzen, China și pentru a avea o sesiune de hands-on exclusivă cu nimeni altul decât OnePlus 6T. Acesta nu are încă voie să publice materialul, dar avem totuși ceva interesant de văzut.

După cum aflați încă din titlu, la fața locului britanicul a avut ocazia de a vedea numeroase variante de culoare pe care OnePlus le-a avut în vedere pentru flagship-ul OnePlus 6, inclusiv modele de tip Twilight precum cele de pe telefoanele Huawei. S-au testat diferite prototipuri de panouri spate cu gradient de culoare, dar într-un final s-a decis ca telefonul să sosească în nuanțe clasice.

OnePlus 6

Smartphone-ul a debutat doar pe negru, roșu și alb, dar această apariție fix în pragul lansării lui OnePlus 6T parcă vine ca un soi de indiciu cu privire la faptul că noul flagship va avea eventual și o variantă gradient. Cel mai probabil inițial vor fi disponibile doar modelele Midnight Black și Mirror Black, urmând ca la câteva luni distanță să fie prezentată și o variantă mai arătoasă după cum a mai procedat OnePlus și în trecut.

Pe OnePlus 6T îl așteptăm cu procesor Snapdragon 845, ecran de 6.4 inch Optic AMOLED, cameră duală în spate și scanner de amprente în display. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×