Motorola Pax, un nou telefon dual core cu tastatura QWERTY

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.891 ori
<b>Motorola Pax, un nou telefon dual core cu tastatura QWERTY</b>Deși suntem înconjurați de numeroase modele de telefoane cu touchscreen, tastaturile QWERTY sunt încă la mare căutare, atât pentru nostalgici, cât și pentru cei care tastează mai rapid folosind butoane fizice. Astfel, nu ne surprinde că modele...

Deși suntem înconjurați de numeroase modele de telefoane cu touchscreen, tastaturile QWERTY sunt încă la mare căutare, atât pentru nostalgici, cât și pentru cei care tastează mai rapid folosind butoane fizice. Astfel, nu ne surprinde că modele precum Motorola Pax, terminal dual core cu tastatura QWERTY își fac apariția în portofoliul marilor companii.

Considerat un "frate mai mare" al lui Motorola XPRT, acest terminal urmează deocamdată să își facă apariția doar în SUA, prin operatorul Sprint. Lansarea ar putea avea loc peste câteva săptămâni și aflăm că Pax vine cu Android 2.3 Gingerbread și suport pentru rețeaua push to talk CDMA 1X Advanced a operatorului Sprint.

De remarcat grosimea deosebită a telefonului, care îl face mai puțin atractiv, comparabil cu un BlackBerry și ne duce cu gândul la o baterie cu durată de viață mai mare. și fiindcă tot am menționat Motorola, am surprins pe web astăzi o teorie foarte interesantă: cum ar fi ca Google să cumpere Motorola pentru a rezolva odată pentru totdeauna problemele cu brevetele?

Spre exemplu, HTC are numeroase probleme cu Apple, pentru brevetele încălcate, în vreme ce Motorola este compania care stă cel mai bine la acest capitol dintre partenerii Google în inițiativa Android. Astfel, dacă Google cumpăra Moto, brevetele sale sunt puse la dispoziția partenerilor Android, deci HTC sau Samsung pot scăpa basma curată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×