Motorola Q11, in actiune intr-un clip video

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.791 ori
<b>Motorola Q11, in actiune intr-un clip video</b>Nu garantam ca Motorola va da lovitura cu acest handset, iesind din criza care bantuie compania de mai bine de un an, dar trecand peste aceste aspecte sumbre, sa purcedem la a admira terminalul in actiune in urmatorul clip video: Avem de-a face cu un...

Nu garantam ca Motorola va da lovitura cu acest handset, iesind din criza care bantuie compania de mai bine de un an, dar trecand peste aceste aspecte sumbre, sa purcedem la a admira terminalul in actiune in urmatorul clip video:

Avem de-a face cu un succesor evoluat al lui Motorola Q9, suprins de catre cei de la Zumo, in premiera. Dotat cu o camera de 3 megapixeli, GPS, WiFi si quad-band GSM/EDGE, acest terminal Windows Mobile 6.1 Standard este, in mod bizar destinat unui public tanar. Q11 soseste cu un jack audio de 3.5mm, slot pentru carduri microSDHC (cu un card de 1GB bonus) si un maxim de 32 GB suportat.

In plus, utilizatorii acestui handset vor beneficia de suport pentru un client MSN Messenger, integrat pe Q11. Observati faptul ca noul Q aduce foarte mult cu un BlackBerry, dar si ca display-ul sau este descentrat, probabil pentru a face loc unor indicatoare din partea stanga a ecranului. Daca priviti cu atentie veti descoperi un buton de blocare a GPS-ului si un icon Bluetooth care se ilumineaza.

In ciuda faptului ca nu promite prea multe, acest handset este destul de atractiv, nu destul incat sa salveze Motorola, dar vom afla asta de indata ce terminalul va fi disponibil, candva inainte de finalul anului.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×