Motorola Q11, varianta cu Wi-Fi anuntata oficial

1.844 ori
<b>Motorola Q11, varianta cu Wi-Fi anuntata oficial</b>Motorola tocmai a oferit noi detalii publicului despre noul sau handset Q11, un pic mai aratos decat Q9, dar dotat cu o tastatura QWERTY similara si Windows Mobile 6.1, ca si predecesorul sau. Printre specificatiile sale noi se numara suportul quad-band...

Motorola tocmai a oferit noi detalii publicului despre noul sau handset Q11, un pic mai aratos decat Q9, dar dotat cu o tastatura QWERTY similara si Windows Mobile 6.1, ca si predecesorul sau.

Printre specificatiile sale noi se numara suportul quad-band GSM/EDGE, WiFi si Bluetooth stereo. Camera sa va avea un focus fix si o rezolutie de 3 megapixeli plus blitz LED. Terminalul va folosi carduri microSD de pana la 32 GB, iar in ce priveste conectivitatea, faptul ca producatorul nu a mentionat suportul 3G inseamna ca ne vom baza doar pe WiFi.

Ramane de vazut daca acest handset va opera in retele 3G sau nu, acest feature (sau lipsa lui), avand un mare impact asupra publicului avid de conexiuni rapide. Q11 va sosi in decembrie la un pret neprecizat inca. Ceea ce ne deranjeaza la acest terminal este cu siguranta display-ul sau descentrat, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Va trece publicul peste aceasta abordare inedita la capitolul design?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×