Motorola renunță la procesul Împotriva Apple, Google păstrează opțiunea de a ataca din nou rivalul

876 ori
<b>Motorola renunță la procesul Împotriva Apple, Google păstrează opțiunea de a ataca din nou rivalul</b>Atunci când Google a achiziționat Motorola anul trecut se vorbea despre faptul că aceasta mutare e menită să întărească portofoliul de brevete al gigantului motoarelor de căutare. Ei bine, acest avantaj s-a concretizat sub forma unui proces...

Atunci când Google a achiziționat Motorola anul trecut se vorbea despre faptul că aceasta mutare e menită să întărească portofoliul de brevete al gigantului motoarelor de căutare. Ei bine, acest avantaj s-a concretizat sub forma unui proces Motorola contra Apple, dar care acum în mod bizar a fost retras.

Aflăm de la Bloomberg că Moto ar fi renunțat la acuzații și la procesul intentat prin Comisia de Comerț Internațional a SUA. Se pare că în ciuda acestei retrageri, Google și-a rezervat dreptul de a reporni acțiunea legală oricând contra creatorului lui iPhone și iPad. Vă reamintesc că în luna august a acestui an Motorola a depus o plângere împotriva celor de la Apple, care aparent încălcau câteva brevete Motorola Mobility, inclusiv unele pentru notificări legate de email și remindere pe bază de localizare.

în plus erau citate și playere video pentru telefoane drept motive pentru încălcare a brevetelor. Ce a cerut Motorola? Interdicția la import în SUA pentru toate produsele importante Apple, inclusiv iPad, iPhone și modele de computere Mac. FOSS Patents speculează că Motorola a renunțat de fapt la plângere pentru că nu a reușit să adune toate documentele necesare pentru a avea un caz solid și nu avea sutele de copii necesare pentru toate brevetele pe care le invoca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×