Allview Alldro 3 Speed Duo unboxing - o nouă tableta dual core cu branding românesc scoasă din cutie (Video)

3.082 ori
<b>Allview Alldro 3 Speed Duo unboxing - o nouă tableta dual core cu branding românesc scoasă din cutie (Video)</b>După ce v-am prezentat review-ul tabletei dual core Evolio Aria, iată că încă un model dual core cu branding românesc a ajuns la noi în teste. E vorba despre tableta Allview Alldro 3 Speed Duo, care la prima vedere seamănă destul de mult la...

După ce v-am prezentat review-ul tabletei dual core Evolio Aria, iată că încă un model dual core cu branding românesc a ajuns la noi în teste. E vorba despre tableta Allview Alldro 3 Speed Duo, care la prima vedere seamănă destul de mult la design cu Allview Alldro 3 Speed. Noul device a fost lansat în august și costă 1149 lei.

Tableta rulează Android 4.0 ICS și vine cu un display IPS HD LCD 4:3 de 9.7 inch. Ca procesor am avut la dispoziție un CPU Cortex A9 dual core de 1.5 GHz, însoțit de 1 GB RAM DDR3, iar tableta vine cu o carcasă din aluminiu, lucru evident mai ales în partea din spate. în cutia acestui produs se afla manualul, încărcătorul și cablul USB. Allview Alldro 3 Speed Duo are o zonă laterală care concentrează toate porturile și sloturile, inclusiv pe cel mini HDMI, slotul microSD și portul mini USB.

Allview Alldro 3 Speed Duo unboxing

Tableta măsoară 10 mm în grosime, oferă 16 GB spațiu de stocare și are o cameră de 2 megapixeli în partea din spate și un senzor foto cu aceeași rezoluție în partea din față. Bateria terminalului este de 5900 mAh și asigură 6 ore de funcționare pentru această tabletă dual core. Mai trebuie menționat și Alldro 3 Speed Duo suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli, are un GPU Mali 400 și nu dispune de GPS sau Bluetooth. Revenim zilele viitoare cu o comparație pe care știm că o doriți, între Evolio Aria și Allview Alldro 3 Speed Duo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×