Motorola si ARIA lanseaza MOTOROKR Z6 DUO ARIA Edition

1.530 ori
<b>Motorola si ARIA lanseaza MOTOROKR Z6 DUO ARIA Edition</b>Ce poate fi mai bun decat un telefon cu pronuntate functii muzicale, pe numele sau MOTOROKR Z6, unul dintre sliderele produse de Motorola? Eventual, o versiune a acestui terminal produsa in colaborare cu ARIA (Australian Recording Industry Association)....

Ce poate fi mai bun decat un telefon cu pronuntate functii muzicale, pe numele sau MOTOROKR Z6, unul dintre sliderele produse de Motorola? Eventual, o versiune a acestui terminal produsa in colaborare cu ARIA (Australian Recording Industry Association).

Disponibil in exclusivitate prin intermediul distribuitorului Crazy John, impreuna cu un abonament cu tarife minime, care il va costa pe client 35 de dolari (australieni) pe luna, telefonul nu este unul dintre cele mai ieftine de pe piata. Handsetul soseste cu un set de casti stereo MOTOROKR S9 Bluetooth, un card de memorie de 1GB si un pachet de sonerii si wallpaper-uri in valoare de 25 de dolari. Parteneriatul Motorola - ARIA exista pentru a oferi acces posesorilor de modele Z6 la topurile muzicale australiene.

De asemenea, in urma acestei asocieri de branduri, vanzarile celor de la Motorola vor creste, nu si daca ARIA va depista persoanele care asculta melodii descarcate ilegal de pe Internet pe telefon. Avand in vedere ca aceasta organizatie apara drepturile de autor ale artistilor si incearca sa mentina industria muzicala "curata" va trebui sa folosim doar fisiere media pentru care am platit pe telefoanele Motorola-ARIA, riscand altminteri sa fim depistati si amendati.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×