Primul card de memorie de 32GB pentru telefonul mobil!

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.904 ori
<b>Primul card de memorie de 32GB pentru telefonul mobil!</b>Toshiba a anuntat lansarea noilor carduri de memorie SDHC (SD High Capacity), inclusiv a primului card de 32GB din lume, care poate fi folosit pe telefonul mobil. Pe langa cardul SDHC de 32GB, Toshiba a anuntat un SDHC de 16GB si un microSDHC de 8GB....

Toshiba a anuntat lansarea noilor carduri de memorie SDHC (SD High Capacity), inclusiv a primului card de 32GB din lume, care poate fi folosit pe telefonul mobil.

Pe langa cardul SDHC de 32GB, Toshiba a anuntat un SDHC de 16GB si un microSDHC de 8GB. Toate aceste carduri de memorie intrunesc specificatiile Class 4, din clasa de viteza SD. Cardul de 16GB va fi disponibil in toate tarile incepand cu luna octombrie, in vreme ce SDHC-ul de 32GB si cel microSDHC de 8GB se vor lansa in luna ianuarie a anului viitor.

Piata pentru cardurile de memorie de inalta densitate creste rapid, datorita cresterii cererii de echipamente digitale care sa suporte imagini si clipuri video la rezolutii inalte. Cererea va creste si in cazul cardurilor microSDHC destinate pietei mobile, in conditiile in care camerele on-board isi cresc numarul de megapixeli, iar cererea de muzica si filme a cunoscut o explozie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×