Motorola şi Indiegogo lansează un program de dezvoltare a noi accesorii de tip Moto Mods

988 ori
<b>Motorola şi Indiegogo lansează un program de dezvoltare a noi accesorii de tip Moto Mods</b>Împreună cu cei de la Indiegogo, Motorola anunță astăzi lansarea unui program special al cărui scop este acela de dezvoltare a noi accesorii modulare din seria Moto Mods. Cele câteva disponibile sunt destinate smartphone-urilor Moto Z, Moto Z Play, și

Motorola nu vrea să facă greşeala celor de la LG când vine vorba de cantitatea şi varietatea modulelor pentru telefoanele sale modulare, astfel că a încheiat un parteneriat cu Indiegogo pe această temă. Colaborarea cu site-ul de crowdfunding va stârni şi interesul diferiţilor dezvoltatori şi creatori de hardware cu siguranţă.

Moto Mods

Până acum am văzut Moto Mods fotografice (Hasselblad), unul cu proiector şi unul cu baterie spre exemplu. Acum cei care au o idee o pot înscrie pe Indiegogo şi aplica pentru un kit gratuit Moto Z + Mod. Cele mai bune idei sunt selectate de Motorola şi aduc şi şansa de a câştiga echipament gratis. Apoi, cele mai bune module sunt alese de un juriu de experţi şi le aduc dezvoltatorilor şansa de a întâlni ingineri Motorola şi a duce designul la bun sfârşit. Apoi vine şi crowdfunding-ul pe Indiegogo.

Motorola nu e singura mare companie care a recurs la crowdfunding, iar ultimii ani au adus regizori de Hollywood, artişti muzicali sau chiar pe cei de la Sony pe ruta finanţării de la public. Dacă ideea postată pe Indiegogo e pur şi simplu prea bună, atunci Lenovo Capital va intra în acţiune şi o va finanţa imediat, având puşi deoparte 1 milion de dolari pentru proiect.

În decembrie va avea loc şi un hackaton axat pe Modo Mod.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×