Motorola are programat un eveniment pe data de 26 februarie, chiar înainte de startul MWC 2017

722 ori
<b>Motorola are programat un eveniment pe data de 26 februarie, chiar înainte de startul MWC 2017</b>În această săptămână și-au făcut simțite prezența în mediul online și fotografii cu smartphone-ul încă nelansat numit Motorola Moto G5 Plus. Acest model a fost chiar listat la vânzare pe OLX.ro, iar mai apoi am văzut și o imagine cu iz oficial în care

În cursul acestei săptămâni printre numeroasele leak-uri ce l-au avut pe Samsung Galaxy S8 în centrul atenției, și-au făcut apariția și o serie de materiale foto ce ni-l prezentau pe Motorola Moto G5 Plus. Acest phablet mid-range a fost chiar listat la vânzare pe platforma OLX.ro la un preț de aproximativ 1.650 lei, iar mai apoi pe web a fost urcată și o imagine cu iz oficial ce ne confirma design-ul.

Eveniment Motorola

Telefonul de față și varianta sa standard numit Moto G5 ar putea fi prezentate oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017, cei de la Motorola pregătind un eveniment pentru data de 26 februarie acolo. Conferința va avea loc la ora 17:30 (ora României) și am putea vedea aici și un smartwatch care să ruleze Android Wear 2.0.

Din câte se vehiculează, Moto G5 Plus ar urma să vină cu un display Full HD de 5.5 inch, cu o cameră foto principală de 13 megapixeli și cu un senzor frontal de 5 megapixeli. Vom avea un CPU Snapdragon 625 la interior, 4 GB RAM și o baterie de 3080 mAh. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×