Telefoanele Moto Z şi accesoriile Moto Mods debutează de Moş Nicolae în România

1.786 ori
<b>Telefoanele Moto Z şi accesoriile Moto Mods debutează de Moş Nicolae în România</b>Lenovo a confirmat sosirea în România a telefoanelor Moto Z, la pachet cu faimoasele module Moto Mods, iar debutul are loc săptămâna viitoare, pe 6 decembrie. Astfel, în ziua de Moş Nicolae vom lua contact cu interesantele handset-uri modulare, care..

Lenovo a confirmat sosirea în România a telefoanelor Moto Z, la pachet cu faimoasele module Moto Mods, iar debutul are loc săptămâna viitoare, pe 6 decembrie. Astfel, în ziua de Moş Nicolae vom lua contact cu interesantele handset-uri modulare, care deja au fost primite mai bine de experţi şi de public decât LG G5 şi modulele sale.

Lansate internaţional la început de toamnă, modelele Moto Z au dotări high end, iar Motorola Moto Z spre exemplu aduce un procesor Snapdragon 820, 4 GB RAM şi camera de 13 megapixeli cu telemetru laser şi un design inedit. Telefonul şochează prin talia de doar 5.2 mm, iar modulele se ataşează sub forma unor capace spate speciale Moto Mods, pe baza unui sistem magnetic.

Invitatir lansare Motorola Moto Z in Romania

Pe lista se află un modul muzical JBL SoundBoost, cu difuzor cu volum ridicat la pachet, apoi un proiector ce oferă o imagine cu diagonală de până la 70 de inch pe orice suprafaţă sau modulul foto Hasselblad True Zoom, cu blitz Xenon, zoom optic 10X şi captură RAW. Aşteptam să îl vedem în acţiune şi pe Moto Z Force, cu camera de 21 de megapixeli, cu stabilizare optică şi telemetru laser, dar şi corp rezistent peste medie. 

Revenim cu impresii despre aceste modele de la faţa locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×