Motorola Surf A3100, telefon cu touchscreen in actiune la MWC 2009 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.516 ori
<b>Motorola Surf A3100, telefon cu touchscreen in actiune la MWC 2009 (Video)</b>Se implinesc aproape 2 saptamani de cand showul tehnologic Mobile World Congress 2009, de la Barcelona s-a incheiat si inca mai avem terminale de analizat, printre ele numarandu-se si handsetul Motorola cu touchscreen Surf A3100, pe care il puteti urmari...

Se implinesc aproape 2 saptamani de cand showul tehnologic Mobile World Congress 2009, de la Barcelona s-a incheiat si inca mai avem terminale de analizat, printre ele numarandu-se si handsetul Motorola cu touchscreen Surf A3100, pe care il puteti urmari in actiune in clipul urmator:

Avem de-a face cu un telefon destul de aratos, a carui interfata a fost foarte criticata de catre specialistii prezenti la MWC 2009, dupa cum a fost si designul terminalului si touchscreen-ul sau. Moto Surf A3100 vine cu suport 3G, display touch, Windows Mobile 6.1, o camera de 3.15 megapixeli cu autofocus si suport HSDPA.

De asemenea, handsetul suporta conectivitate WiFi, incorporeaza GPS si foloseste un player media, oferind suport si pentru Bluetooth stereo si un slot pentru carduri de memorie de maxim 32 GB.

Sursa: Youtube.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×