HTC Magic in actiune, al doilea terminal Android (Video)

1.514 ori
<b>HTC Magic in actiune, al doilea terminal Android (Video)</b>HTC a facut furori la MWC 2009, atat prin anuntarea terminalelor Diamond2 si Touch Pro2, cat si a noului HTC Magic, urmasul lui Dream G1 si al doilea telefon Android al producatorului. Iata o scurta experienta hands on cu noul handset, in cadrul showului...

HTC a facut furori la MWC 2009, atat prin anuntarea terminalelor Diamond2 si Touch Pro2, cat si a noului HTC Magic, urmasul lui Dream G1 si al doilea telefon Android al producatorului. Iata o scurta experienta hands on cu noul handset, in cadrul showului de la Barcelona:

Vodafone va vinde in exclusivitate acest terminal, care a renuntat la tastatura glisanta QWERTY a lui G1, in favoarea uneia virtuale. Specificatiile lui HTC Magic sunt aproape identice cu cele ale lui Dream, terminalul sosind cu un touchscreen de 3 inchi (rezolutie de 480 x 320 pixeli), suport pentru conectivitate HSPA, WiFi si Bluetooth, un procesor Qualcomm de 528 MHz, 192 MB RAM si 512 MB ROM (dublu fata de G1).

Bateria este "imprumutata" de la modelul Touch Pro, iar Magic poate fi controlat cu ajutorul unui trackball, in vreme ce tastele functionale sunt destule de plate. In partea din spate a handsetului descoperim o camera de 3 megapixeli, iar grosimea noului HTC este de doar 13.65 mm, destul de OK pentru un smartphone.

Sursa: Eprice.tw

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×