Motorola U9 ni se prezinta, impreuna cu Fergie de la Black Eyed Peas

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.453 ori
<b>Motorola U9 ni se prezinta, impreuna cu Fergie de la Black Eyed Peas</b>Un nou terminal, destul de interesant a fost anuntat astazi de catre Motorola, telefonul cu pronuntate functii muzicale MOTO U9. Prezenta idolului pop Fergie in reclamele la U9 a fost de ajuns pentru a atrage atentia numerosilor fani ai grupului Black...

Un nou terminal, destul de interesant a fost anuntat astazi de catre Motorola, telefonul cu pronuntate functii muzicale MOTO U9. Prezenta idolului pop Fergie in reclamele la U9 a fost de ajuns pentru a atrage atentia numerosilor fani ai grupului Black Eyed Peas.

Se pare ca MOTO U9 nu va fi un reprezentant al familiei ROKR sau PEBL, ci un terminal total nou, care va lua piata prin surprindere. U9 este un telefon cu clapeta care masoara doar 90mm x 48.6mm x 16.4mm si cantareste 87.5 grame. Terminalul este dotat cu un display intern QVGA de 2 inch si 262.000 de culori si cu un display extern OLED de 1.45 inch si 65.000 de culori, acesta suportand rezolutii de pana la 128 x 160 pixeli.

Evident, acest music phone va suporta conectivitate Bluetooth 2.0 cu A2DP, dar si USB 2.0, metoda ideala pentru un transfer rapid al melodiilor preferate. Camera lui MOTO U9 este de 2 megapixeli si soseste cu functii de inregistrare video, iar memoria interna a acestui handset este de doar 25MB. Totusi puteti mari spatiul de stocare oferit de acest terminal quad-band, cu ajutorul cardurilor de memorie MicroSD, de pana la 4GB. Ultimul feature de pe lista celor de la Motorola este includerea tehnologiei CrystalTalk, care va asigura o claritate deosebita a sunetului in timpul convorbirilor.

Nu se cunoaste inca o data de lansare sau un pret pentru modelul MOTO U9, dar banuim ca terminalul va sosi si in Romania, pana la finalul anului in curs.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×