LG prezinta conceptul de telefon Rolex

Autor:  | Publicat în:  LG 1.611 ori
<b>LG prezinta conceptul de telefon Rolex</b>Din pacate nu se cunosc prea multe detalii in legatura cu acest nou terminal, avand in vedere faptul ca in cadrul prezentarii sale au fost interzise orice mijloace de inregistrare foto/video. Practic, avem de-a face un telefon relativ normal, dar care...

Din pacate nu se cunosc prea multe detalii in legatura cu acest nou terminal, avand in vedere faptul ca in cadrul prezentarii sale au fost interzise orice mijloace de inregistrare foto/video.

Practic, avem de-a face un telefon relativ normal, dar care include finisajul unui ceas Rolex in carcasa sa. Nu se stie inca daca brandul care defineste ceasurile de lux este implicat activ in procesul de dezvoltare a handsetului, sau daca LG s-a ocupat si de acest aspect. In ultima vreme am putut admira produse de succes ale caselor de moda, care au colaborat cu producatorii de handseturi, rezultatul fiind hituri ca LG Prada sau Samsung Armani.

Modelul Rolex a facut parte dintr-o expozitie asiatica de terminale mobile, care includea si alte telefoane-concept, cum ar fi un handset patratos cu un equalizer grafic la exterior sau un candybar cu tastatura complet transparenta. Un alt terminal de tip candybar avea ecranul plasat la mijlocul telefonului, lasand camera in partea frontala de sus. LG experimenteaza cu telefoane dual-touchscreen, plasand al doilea display sub cel principal si dotand terminalele sale cu butoane dinamice.

Exista numeroase persoane care ar renunta la ceasul lor penru un telefon mobil, deci este de inteles de ce o companie care produce ceasuri s-a implicat astfel in industria mobila, asociindu-se cu LG.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×