Motorola va prezenta 2 telefoane noi la CES 2010?

Autor:  | Publicat în:  Motorola 987 ori
<b>Motorola va prezenta 2 telefoane noi la CES 2010?</b>CES 2010 se apropie cu pasi repezi, showul tehnologic numarul 1 al anului debutand in Las Vegas in data de 5 ianuarie. Ultimele noutati inainte de anuntarea lui Apple Tablet le vom afla cu ocazia acestui eveniment, in cadrul caruia Motorola ar putea...

CES 2010 se apropie cu pasi repezi, showul tehnologic numarul 1 al anului debutand in Las Vegas in data de 5 ianuarie. Ultimele noutati inainte de anuntarea lui Apple Tablet le vom afla cu ocazia acestui eveniment, in cadrul caruia Motorola ar putea anunta nu mai putin de 2 telefoane noi.

Informatia vine pe o filiera destul de sigura, analistul Trip Chowdry, de la Global Equities Research, care afirma ca e posibil ca Moto sa aiba produse noi pregatite pentru publicul de la Consumer Electronics Show. Printre handseturile care se pregatesc de debut se va numara si un model Android, iar surse din industria telecom afirma ca acest terminal ar incorpora un ecran OLED si o tastatura fizica.

De asemenea, aflam ca se va renunta la interfata MotoBlur, in favoarea unui environment Google, bazat pe suita de aplicatii a acestora si pe interfata care le insoteste. Cel de-al doilea telefon nou Moto este de asemenea bazat pe Android si e posibil sa fie destinat operatorului Verizon Wireless. Acest model va folosi un display OLED si o tastatura virtuala.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×