Motorola W388 si W231, telefoane muzicale lansate in Brazilia

1.690 ori
<b>Motorola W388 si W231, telefoane muzicale lansate in Brazilia</b>Motorola W388 su W231 sunt cele mai noi telefoane cu functii muzicale pe care producatorul american le-a lansat in Brazilia, cea mai mare piata de telefonie mobila din America Latina. Aceste handseturi din seria W vor fi apreciate de publicul sudamerican,...

Motorola W388 su W231 sunt cele mai noi telefoane cu functii muzicale pe care producatorul american le-a lansat in Brazilia, cea mai mare piata de telefonie mobila din America Latina.

Aceste handseturi din seria W vor fi apreciate de publicul sudamerican, in special daca luam in calcul faptul ca ele sosesc cu un card microSD de 1 GB plin cu muzica celor de la NXZero, o trupa rock foarte apreciata in Brazilia. Ambele telefoane sunt disponibile in format candybar, dar din pacate, nici unul dintre ele nu are functii prea avansate.

In orice caz, terminalele sunt destinate unui public care adora mid si low-end-urile, astfel ca functiile de top nu trebuie neaparat sa fie prezente. Printre specificatiile lui Motorola W388 si Motorola W231 se numara un MP3 player cu taste muzicale dedicate, radio FM cu RDS, tehnologia CrystalTalk, specifica Motorola, capacitatea de a creste spatiul de stocare pana la 2 GB si o camera foto VGA (doar pe modelul W388).

Puteti achizitiona Motorola W388 in Brazilia la pretul de 139 de dolari, iar W231 va fi disponibil la pretul de 112 dolari. Pana la finalul acestei luni, Motorola va mai lansa 2 handseturi in Brazilia, dar nu cunoastem inca detalii despre numele si specificatiile acestora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×