Holograma si realitatea virtuala pe telefonul tau HTC Touch Diamond (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.946 ori
<b>Holograma si realitatea virtuala pe telefonul tau HTC Touch Diamond (Video)</b>Pauloke de pe forum.xda.developers.com ne prezinta o aplicatie geniala, disponibila pe HTC Touch Diamond, care simuleaza o holograma si ofera o experienta tip realitate virtuala. Iata cum functioneaza softul, dupa cum ne informeaza forumul HTC Club:...

Pauloke de pe forum.xda.developers.com ne prezinta o aplicatie geniala, pe nume VR Hologram, disponibila pe HTC Touch Diamond, care simuleaza o holograma si ofera o experienta tip realitate virtuala. Iata cum functioneaza softul, dupa cum ne informeaza forumul HTC Club:

Aplicatia foloseste senzorul gravitational al terminalului si poate fi utilizata si pe un HTC Touch Pro. Aceasta inventie aminteste de una similara care folosea senzorii Bluetooth ai lui Nintendo Wii si cateva customizari ale unui mare hacker, care transforma jocul pe televizor intr-o experienta complet 3D si VR.

Avand in vedere faptul ca tocmai a sosit in Romania primul film complet 3D, Calatorie catre centrul Pamantului, care poate fi vizionat cu ajutorul unor ochelari speciali pentru efecte spectaculoase, nu ne-ar mira sa vedem tehnologii similare si pe telefonul mobil. Pe cand si primul film complet tridimensional pe un handset?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×