Motorola WX445, un telefon Android low end, scapat pe web sub forma de imagini

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.234 ori
<b>Motorola WX445, un telefon Android low end, scapat pe web sub forma de imagini</b>In vreme ce toata lumea are atentia atintita catre Motorola Droid X si Droid 2, iata ca un nou terminal Moto se face remarcat. Este vorba despre modelul Motorola WX445, pe care il puteti vedea in imaginile urmatoare, scapate recent pe web. &nbsp; &nbsp;...

In vreme ce toata lumea are atentia atintita catre Motorola Droid X si Droid 2, iata ca un nou terminal Moto se face remarcat. Este vorba despre modelul Motorola WX445, pe care il puteti vedea in imaginile urmatoare, scapate recent pe web.

Acest terminal Android 2.1 va sosi prin intermediul operatorului Verizon, iar specificatiile sale indica faptul ca avem de-a face cu un handset low end. Spre exemplu, Motorola WX445 foloseste o camera fara blitz, un display touch cu o diagonala cuprinsa intre 2.5 si 3 inchi, plus o baterie de 1170 mAh.

Surse apropiate de Moto afirma ca acest telefon se bazeaza pe interfata Blur, desi e posibil sa fie vorba de un skin precum cel prezent pe Droid X. Aceeasi sursa afirma ca handsetul nu este prea impresionant, deci ne putem astepta ca el sa fie un low end de succes.

Motorola WX445, un telefon Android low end, scapat pe web sub forma de imagini

Motorola WX445, un telefon Android low end, scapat pe web sub forma de imagini

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×