Nokia Lumia 910 vine În mai, cu cameră de 12 megapixeli... afirmă Eldar Murtazin

1.650 ori
<b>Nokia Lumia 910 vine În mai, cu cameră de 12 megapixeli... afirmă Eldar Murtazin</b>Pentru cei care nu știu, Eldar Murtazin este un soi de oracol în lumea telefoanelor mobile, dar și unul care a dat greș de câteva ori. Eldar este un blogger rus care primește în premieră gadgeturi și telefoane și are șansa de a face review-uri...

Pentru cei care nu știu, Eldar Murtazin este un soi de oracol în lumea telefoanelor mobile, dar și unul care a dat greș de câteva ori. Eldar este un blogger rus care primește în premieră gadgeturi și telefoane și are șansa de a face review-uri pentru aceste device-uri, el având și surse în cadrul marilor companii precum Nokia. Cel mai nou zvon provenit de la acest rus este faptul că vom avea un Nokia Lumia 910 cu camera de 12 megapixeli, care va sosi pe piața în luna mai.

Evident, nu putem garanta că informația este reală, dar acesta este totuși omul care a prezis colaborarea dintre Microsoft și Nokia și realizarea de modele Windows Phone. După cum știți deja, Nokia Lumia 900 este un telefon destinat Statelor Unite, care sosește în SUA cu LTE, în vreme ce la un moment dat s-a zvonit că terminalul nu va ajunge și în Europa. Cu câteva zile în urmă am aflat că de fapt Lumia 900 este programat pentru lansare și pe Bătrânul Continent, urmând să ajungă în Marea Britanie și restul țărilor în iunie.

Dacă zvonurile sunt reale, atunci Nokia Lumia 910 ar veni în Europa înainte de modelul cu camera de 8 megapixeli și ecran de 4.3 inch, ceea ce sună prea puțin plauzibil. Ar părea o idee mai bună ca Nokia să îl lanseze direct pe Lumia 910, care ar putea fi chiar acel "succesor al lui Nokia N8" care ne-a fost promis de ceva vreme. știm cu toții cât de bine se pricepe Nokia la camerele de pe telefoanele mobile, deci așteptăm cu nerăbdare sosirea acestui cameraphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×