Motorola XT316, un nou telefon Android cu tastatură QWERTY și preț accesibil

5.285 ori
<b>Motorola XT316, un nou telefon Android cu tastatură QWERTY și preț accesibil</b>Motorola tocmai a anunțat un nou telefon cu Android și tastatură QWERTY frontală, pe numele său XT316. Terminalul va sosi pe piață cu un preț accesibil și etalează formatul candybar în imaginea următoare. &nbsp; Acest model va concura cu...

Motorola tocmai a anunțat un nou telefon cu Android și tastatură QWERTY frontală, pe numele său XT316. Terminalul va sosi pe piață cu un preț accesibil și etalează formatul candybar în imaginea următoare.

Acest model va concura cu terminale precum Nokia E5 și BlackBerry Curve 3G. Iată cum arată lista sa de specificații:

  • Display: touchscreen QVGA, 2.8 inchi
  • Camera: 3 megapixeli, focus fix
  • CPU: ARM 11 cu GPU Adreno 200, 600 MHz
  • Memorie: 256MB RAM, 512MB memorie internă, slot microSD
  • Conectivitate: 3G HSPA, WiFi, GPS, Bluetooth
  • OS: Android 2.2 (Gingerbread va sosi ca actualizare in toamna)

în Europa, Motorola va vinde telefonul sub numele oficial Fire, în vreme ce în America Latină el va fi "Spice Key". Găsim deja handsetul pe piața în China și se pare că el va debuta și în restul Asiei în această vară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×