Android Market primește o actualizare importantă, schimbări de design și oferă acum și filme și cărți (Video și Download)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.628 ori
<b>Android Market primește o actualizare importantă, schimbări de design și oferă acum și filme și cărți (Video și Download)</b>Google a lansat o actualizare foarte importantă pentru serviciul Android Market, care se apropie acum de nivelul rivalului Apple App Store, cel puțin la capitolul design. în plus, noul Market aduce în plus posibilitatea de a cumpăra cărți și a...

Google a lansat o actualizare foarte importantă pentru serviciul Android Market, care se apropie acum de nivelul rivalului Apple App Store, cel puțin la capitolul design. în plus, noul Market aduce în plus posibilitatea de a cumpăra cărți și a închiria filme.

Toate telefoanele cu Android 2.2 sau versiuni ulterioare pot accesa noul Android Market, iar utilizatorii din SUA vor putea închiria mii de filme, pornind de la prețuri de 1.99 dolari. Sectiunea Videos din magazinul de aplicații va permite să închiriați filme de oriunde vă aflați, fie că e vorba de un telefon Android, o tabletă sau un PC de pe care navigați în Market cu ajutorul browserului.

Android Market

Un avantaj față de alte servicii este că filmul descărcat pe terminal poate fi vizionat oricând și chiar dacă nu aveți conexiune la Internet. Atât cărțile achiziționate, cât și filmele sunt relaționate cu contul Google, fiind disponibile astfel pe toate terminalele utilizatorului fără a fi nevoie de transferuri sau noi descărcări.

în ce privește modificarea de design, Android Market este acum mai accesibil și oferă mai mult spațiu pentru cele mai interesante downloaduri ale săptămânii. Există acum și aplicații recomandate, Staff picks și Editor's Choice, iar secțiunea principală a magazinului de aplicații amintește vag de mediul Windows Phone că design.

Ați descărcat noul Android Market? Nu? O puteți face de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×