Mozilla lanseaza in sfarsit Firefox 3.0 beta

1.155 ori
<b>Mozilla lanseaza in sfarsit Firefox 3.0 beta</b>Cu o intarziere mai mare decat ne-am fi asteptat Mozilla a lansat in sfarsit versiunea updatata a celebrului browser Firefox. Reprezentata fiind de prezente sexy, cum este cea de mai jos, compania care produce browserul ramane populara, in special...

Cu o intarziere mai mare decat ne-am fi asteptat Mozilla a lansat in sfarsit versiunea updatata a celebrului browser Firefox. Reprezentata fiind de prezente sexy, cum este cea de mai jos, compania care produce browserul ramane populara, in special datorita calitatii produselor sale.

Noua versiune de Firefox, 3.0 beta soseste cu un update la capitolul securitate si se pare ca browserul va fi extrem de usor de utilizat. Avem de-a face cu acelasi soft open-source pe care il cunoastem deja, iar noua versiune include abilitatea de a rula aplicatii web-based, chiar utilizatorii sai nu sunt conectati la Internet. Chiar si engine-ul Gecko, “inima” acestui browser a fost imbunatatit in mod semnificativ, dupa cum veti observa testand versiunea beta.

Gecko a ajuns acum la versiunea 1.9, incluzand feature-uri gen cod simplificat, viteza mai buna de browsing si multe altele. Nu cunoastem inca o data certa de lansare a versiunii finale, dar de vreme ce avem de-a face cu un beta, exista evident buguri in acest soft. In cazul in care nu ne credeti puteti testa Firefox 3.0 beta pentru a va convinge de avantajele sau dezavantajele sale. Retineti, feedbackul dumneavoastra este util pentru Mozilla!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×