Nokia ia in calcul propria versiune de Sidekick

Autor:  | Publicat în:  Nokia 928 ori
<b>Nokia ia in calcul propria versiune de Sidekick</b>Avand in vedere faptul ca terminalul T-Mobile Sidekick este atat de popular, era doar o chestiune de timp pana ce un producator va decide sa ii copieze forma, lansand un handset similar. Iata ca Nokia este pe cale sa porneasca o astfel de initiativa, dupa...

Avand in vedere faptul ca terminalul T-Mobile Sidekick este atat de popular, era doar o chestiune de timp pana ce un producator va decide sa ii copieze forma, lansand un handset similar. Iata ca Nokia este pe cale sa porneasca o astfel de initiativa, dupa cum arata si patentul depus de gigantul finlandez, pe care il puteti admira mai jos:

Terminalul seamana destul de mult cu Sidekick, dar include si cateva modificari la capitolu design, probabil pentru ca Nokia sa poata evita eventuale procese pentru “paternitatea” handsetului. In loc sa produca un simplu slider, cu un display glisant, sub care sa se afle tastatura QWERTY, Nokia a decis sa adauge o componenta rotativa lateral, ca mecanism cu rol de deschidere. Pentru a deschide ecranul, va trebui sa rasuciti “manerul” la 180 de grade.

O astfel de abordare ar putea conferi terminalului mai multa stabilitate, desi nu suntem siguri ca acesta ar fi mai bun decat Sidekick. Pe de alta parte, Danger, designerul lui Sidekick are propriile sale patente, iar deciziile celor de la Nokia, in ce priveste designul pot fi luate special pentru a evita problemele legale. Ramane de vazut in ce forma va aparea acest handset pe piata si daca se va bucura de acelasi succes ca si T-Mobile Sidekick.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×