Telefon chinezesc, sau "chinezarie" Nokia Aeon?

16.445 ori
<b>Telefon chinezesc, sau "chinezarie" Nokia Aeon?</b>La prima vedere, telefonul din imaginea urmatoare este un terminal normal, care seamana poate putin prea mult cu Nokia Aeon, dar originale sale nu sunt nici pe departe finlandeze, fiind mai degraba asiatice: Conform expertilor site-ului intomobile.com...

La prima vedere, telefonul din imaginea urmatoare este un terminal normal, care seamana poate putin prea mult cu Nokia Aeon, dar originale sale nu sunt nici pe departe finlandeze, fiind mai degraba asiatice:

Conform expertilor site-ului intomobile.com avem de-a face cu o copie banala a conceptului Nokia Aeon, de vreme ce handsetul nu "imprumuta" doar designul originalului, ci si culorile sale. La capitolul specificatii tehnice, acest "frate vitreg" al lui Aeon sta destul de bine, fiind dotat cu un display de 260.000 de culori si cu o diagonala de 2.2 inch, care suporta rezolutii de pana la 176 x 220 pixeli.

Terminalul include si o camera VGA, suport pentru Bluetooth stereo, difuzoare stereo si slot pentru memorie microSD. In ce priveste marimea, acest fals Aeon masoara doar 110 x 48 x 15mm si cantareste doar 85 de grame, dovedindu-se un gadget discret pentru orice buzunar si poseta. De vreme ce Nokia vinde milioane de telefoane in China, exista posibilitatea ca utilizatorii sa le cunoasca atat de bine, incat acestia sa stie deja sa imite perfect intreg procesul de producere a unui astfel de terminal. Astfel, vedem sosind din Asia terminale ca Meizu si acest ciudat non-Aeon, care profita de faima unui handset pentru a se vinde.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×