Mozilla renunţă la telefonul Firefox de 25 de dolari, se va axa pe produse de calitate

875 ori
<b>Mozilla renunţă la telefonul Firefox de 25 de dolari, se va axa pe produse de calitate</b>Un email al CEO-ului Mozilla, Chris Beard oferă indicii cu privire la planurile de viitor ale celor de la Mozilla, legate de telefoanele Firefox OS. Ei bine, Mozilla vrea să renunţe la telefoane de 25 de dolari şi să se axeze pe calitate. &nbsp; E...

Un email al CEO-ului Mozilla, Chris Beard oferă indicii cu privire la planurile de viitor ale celor de la Mozilla, legate de telefoanele Firefox OS. Ei bine, Mozilla vrea să renunţe la telefoane de 25 de dolari şi să se axeze pe calitate.

E pur şi simplu imposibil să oferi o calitate competitivă la preţul de 25 de dolari, iar creatorul lui Firefox a realizat acest lucru. Nu vă aşteptaţi totuşi să vedeţi modele rivale cu iPhone, ci mai degrabă terminale care să concureze cu iniţiativa Android One. Şi aceasta din urmă platformă a suferit o metamorfoză similară, cu un prim val de modele foarte ieftine şi care aduceau compromisuri, dar valul 2 trece deja la dotări mai bune şi preţuri superioare.

Mozilla a anunţat şi că nu exclude că viitoarele sale telefoane să ruleze aplicaţii Android. Handseturile de 25 de dolari au fost abandonate, pentru că nu au avut parte de vânzări suficiente, nici măcar pe pieţele emergente. Acum va demara initiativa Ignite, prin care Mozilla se va axa mai degrabă pe funcţii atractive ale terminalelor, decât pe preţuri scăzute şi compromisuri de design sau hardware.

Între timp Firefox OS are un oarecare succes pe televizoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×