Gionee postează un teaser despre un misterios telefon M5, cu două baterii integrate

1.208 ori
<b>Gionee postează un teaser despre un misterios telefon M5, cu două baterii integrate</b>Se pare că trendul telefoanelor cu 2 baterii &icirc;ncepe să prindă, astfel că după modelul Innos D6000&nbsp;azi aflăm că şi Gionee pregăteşte un terminal de genul. Cunoscut deocamdată că M5, el a primit teaserul de mai jos. &nbsp; Gionee are...

Se pare că trendul telefoanelor cu 2 baterii începe să prindă, astfel că după modelul Innos D6000 azi aflăm că şi Gionee pregăteşte un terminal de genul. Cunoscut deocamdată că M5, el a primit teaserul de mai jos.

Gionee are gata de lansare şi telefonul high end E8 între timp, care deja a primit câteva teasere şi se anunţa un device tare atractiv. Cât despre Gionee M5, nu avem informaţii despre capacitatea bateriilor sale, sau despre dotările sale. Ştim în schimb că vom putea schimba bateriile din mers, fără să oprim telefonul. Va fi interesant de văzut şi în cât timp se încarcă aceste baterii.

În plus, având în vedere că e posibil să primim chiar şi o capacitate totală de 6000 mAh sau 7000, e foarte posibil ca acest model să aibă şi rol de power bank, încărcând alte device-uri. Informaţiile apărute pe web arată şi că acest model ar urma să ofere 4 zile de funcţionare cu o singură încărcare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×