MP3 playerul stil James Bond iti permite sa spionezi, in timp ce asculti muzica

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.406 ori
<b>MP3 playerul stil James Bond iti permite sa spionezi, in timp ce asculti muzica</b>Iata inca un gadget din seria celor care ar sta bine la gatul lui James Bond, de aceasta data un MP3 player cu o camera ascunsa incorporata. Imaginati-va daca acest player ar fi fost un telefon si ar fi suportat streamingul video live prin Qik.com .....

Iata inca un gadget din seria celor care ar sta bine la gatul lui James Bond, de aceasta data un MP3 player cu o camera ascunsa incorporata. Imaginati-va daca acest player ar fi fost un telefon si ar fi suportat streamingul video live prin Qik.com .. Genial, nu-i asa?

MP3 playerul soseste la pretul de doar 46 de dolari si este disponibil prin site-ul Gadget Brando. Playerul/camera soseste cu un cititor de carduri de memorie microSD, USB 2.0 plug and play, memorie interna de 1 GB si slot pentru carduri microSD de pana la 2 GB. Printre formaturile audio suportate se numara MP3, MIDI, WMA, WAV si AAC, iar inregistrarea video se face in format AVI, la o rezolutie de 640 x 480 pixeli.

Playerul suporta si inregistrare vocala (format WAV) si poate captura si imagini, la o rezolutie de 1280 x 1024 pixeli, in format JPG. Daca acest produs ar fi suportat si WiFi, el ar fi fost ideal pentru streamingul live, dar deocamdata ne multumim sa spionam si sa vizionam continuturile video dupa.

Sursa: Geekalerts.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×