Samsung S5600, din Rusia cu dragoste

Autor:  | Publicat în:  Samsung 16.682 ori
<b>Samsung S5600, din Rusia cu dragoste</b>Telefonul Samsung S5600 a poposit intai pe mana rusilor de la Mobile-Review, "ascuns" intr-o serie de terminale analizate intr-o stire a acestora. Samsung S5600 este un telefon de mici dimensiuni, cu dotari rezonabile si in ciuda faptului ca exista...

Telefonul Samsung S5600 a poposit intai pe mana rusilor de la Mobile-Review, "ascuns" intr-o serie de terminale analizate intr-o stire a acestora.

Samsung S5600 este un telefon de mici dimensiuni, cu dotari rezonabile si in ciuda faptului ca exista imagini hands on cu acest terminal, specificatiile sale nu sunt cunoscute inca 100%. Deocamdata stim ca handsetul va folosi celebra interfata TouchWiz specifica Samsung si va veni cu o carcasa de plastic, ceea ce ii va scadea pretul la un nivel entry-mid-level.

Pana la aflarea specificatiilor acestui terminal putem face doar presupuneri, desi ne este greu sa credem ca un handset fabricat exclusiv din plastic va fi un hit, in special daca avem in vedere numarul urias de noi telefoane Samsung prezentate in ultima vreme.

Sursa: Uberphones.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×