Multifl0w, un nou soft haiducesc, pentru multitaskingul lui iPhone!

1.576 ori
<b>Multifl0w, un nou soft haiducesc, pentru multitaskingul lui iPhone!</b>iPhone este faimos atat pentru succesele si meritele lui, cat si pentru defectele si lipsurile lui. &nbsp; Unul din aceste lipsuri este cea de multitasking, adica posibilitatea de a avea deschise mai multe aplicatii deodata, cu toate ca in timpul...

iPhone este faimos atat pentru succesele si meritele sale, cat si pentru defectele si lipsurile pe care le poseda.

Unul din aceste neajunsuri este lipsa multitasking (posibilitatea de a avea deschise mai multe aplicatii deodata), cu toate ca in timpul convorbirii se pot folosi alte functii ale telefonului, iar iPod este capabil sa ruleze in fundal. Problema este cunoscuta de cei de la Apple, cu toate acestea, developerii de aplicatii, au limitari in acest sector, nu pot dezvolta aplicatii cu functii de multitasking.

Noroc cu "haiducii" (a se cititi hackerii), care "n-au" restricii impuse de Apple, si vin cu diverse solutii, care incep sa apara in Cydia.

In prezentarea de mai sus, puteti urmari alpicatia Multifl0w, care este ultima lansata de acest gen si suntem siguri ca este asteptata cu sufletul la gura, de foarte multi fani ai brandului Apple!

Arata bine, dar oare cand decide Apple sa dezlantuie puterea lui 3GS, si sa faca o varianta oficiala ale acestor hackuri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×