Orange pregateste oferte unice pentru perioada Sarbatorilor; astazi reduceri la telefoane Nokia

4.368 ori
<b>Orange pregateste oferte unice pentru perioada Sarbatorilor; astazi reduceri la telefoane Nokia</b>Aflam de pe blogul lui Dan Dragomir ca Orange pregateste oferte speciale pentru perioada Sarbatorilor, ele debutand astazi, cu o reducere de 30% pentru telefoanele Nokia. Aceasta se aplica persoanelor care isi fac si abonament la cumpararea handsetului....

Aflam de pe blogul lui Dan Dragomir ca Orange pregateste oferte speciale pentru perioada Sarbatorilor, ele debutand astazi, cu o reducere de 30% pentru telefoanele Nokia. Aceasta se aplica persoanelor care isi fac si abonament la cumpararea handsetului.

Oferta asociata modelelor Nokia expira in aproximativ 10 ore, iar site-ul Orange arata ca vor mai exista promotii similare in perioada urmatoare, dar si in luna decembrie http://www.orange.ro/oferte-speciale/calendar-dec.html. De ziua Delfinului, clientii care vor alege un abonament Delfin, vor beneficia de 1000 de mesaje scrise pentru Sarbatori.

Va exista si o zi a abonamentelor Internet, care va garanta o reducere cu 50% la abonament timp de un an, dar si ziua bradului, care va asocia fiecarui abonament nou un voucher de 50 de euro, utilizabil la bradul de Craciun. Aceasta campanie de promotii va dura pana pe 15 ianuarie 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×