Nokia lansează un nou site despre browsere Nokia pentru terminale mobile

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.591 ori
<b>Nokia lansează un nou site despre browsere Nokia pentru terminale mobile</b>Pe acest website aflați informații atât despre browserele pentru smartphone-uri Nokia, cât și pentru modele mai low end. La capitolul smartphone-uri detaliile predomină în legătură cu browserul din Symbian Anna și cel de pe Nokia N9 și din...

Pe acest website aflați informații atât despre browserele pentru smartphone-uri Nokia, cât și pentru modele mai low end. La capitolul smartphone-uri detaliile predomină în legătură cu browserul din Symbian Anna și cel de pe Nokia N9 și din OS-ul MeeGo.

Printre funcțiile lui Nokia Browser 7.3 pentru Symbian se numără tap and go, adică posibilitatea de a folosi softul cu o singură mână, în special pentru sarcini precum salvarea de bookmarkuri, adăugarea de feeduri RSS și trecerea de la un tab la altul. Pinch to zoom este de asemenea suportat, plus o bară inteligentă de căutare cu tehnologie predictivă integrată.

Ferestre multiple pot fi deschise și alternate cu ușurință, puteți găsi text în cadrul unei pagini și puteți face sharing de linkuri cu oricine doriți. De remarcat și că noul browser suportă toate tehnologiile noi din domeniu, fie că e vorba de CSS3, viewport meta tags și un engine de randare JavaScript foarte rapid. în plus și tastatura virtuală a fost optimizată pentru scrierea rapidă și ușoară.

Mai multe detalii aflați chiar de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×