Music Phone de 2GB de la O2

1.516 ori
<b>Music Phone de 2GB de la O2</b>E ciudat sa constati ca in industria terminalelor exista un punct culminat cand tehnologia, cererea consumatorilor si marketingul de top fuzioneaza intr-un singur produs. Telefoanele cu pronuntate functii muzicale au ajuns la acest punct, iar printre ele...

E ciudat sa constati ca in industria terminalelor exista un punct culminat cand tehnologia, cererea consumatorilor si marketingul de top fuzioneaza intr-un singur produs. Telefoanele cu pronuntate functii muzicale au ajuns la acest punct, iar printre ele se numara si terminalul Cocoon de la O2.

Cocoon are drept atuu principal, un spatiu de stocare de 2GB, plus suport pentru inca 2GB prin intermediul cardurilor de memorie microSD (similar cu un iPod nano de categorie medie). Terminalul recunoaste formaturile MP3/AAC si soseste impreuna cu o pereche de casti cu jack de 3.5mm. Ridicand clapeta veti gasi un display QVGA la o rezolutie de 240x320 pixeli, iar in partea exterioara se afla o camera de 2 megapixeli.

Printre dotarile lui Cocoon se numara si radio quad-band, transfer de date 3G, radio FM, Bluetooth stereo, speakere stereo si un display extern LED albastru. Display-ul afiseaza numarul persoanei care suna, melodia pe care o ascultati, ora si primele cuvinte ale SMS-urilor.

Iata ca avem de-a face cu un nou-venit extrem de promitator de la O2, desi nu am putut proba inca interfata sa si nu cunoastem pretul sau oficial. Totusi este posibil sa vedem un Cocoon surprinzator de ieftin in comparatie cu terminalele cu aceleasi dotari de la Nokia sau Sony.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×