i-mate lanseaza dual-bandul JAMA

1.585 ori
<b>i-mate lanseaza dual-bandul JAMA</b>i-mate, producatorul din Dubai specializat in terminalele dotate cu Windows Mobile, a lansat astazi cel mai nou model de Pocket PC, destinat acelor persoane care doresc accesul la numeroase functii utile, fara a folosi un terminal de mari dimensiuni....

i-mate, producatorul din Dubai specializat in terminalele dotate cu Windows Mobile, a lansat astazi cel mai nou model de Pocket PC, destinat acelor persoane care doresc accesul la numeroase functii utile, fara a folosi un terminal de mari dimensiuni.

Pocket PC-ul, numit JAMA, combina perfect usurinta folosirii sale cu un design extrem de compact. Terminalul este dotat cu feature-uri specifice Windows Mobile si s-a dovedit a fi un hit printre clientii din lumea intreaga, fiind curand distribuit pe pietele de smartphone-uri, aflate in plina crestere. JAMA ruleaza Windows Mobile 5.0  si este un telefon dual-band GSM/GPRS (900/1800).

Terminalul include suport pentru Bluetooth 1.2, dar si un procesor Samsung la 300Mhz, 64MB RAM, 128MB ROM, un display QVGA de 2.4 inch si o camera de 2 megapixeli. De mentionat este principalul defect al telefonului: lipsa conectivitatii WiFi.

JAMA va include toate aplicatiile clasice pentru o experienta de tip Windows Mobile, de la MSN Mobile, la Media Player 10 Mobile, Internet Explorer si un Instant Messenger. Si aplicatiile Microsoft Office Mobile vor fi prezente (Outlook, Word, Excel si Powerpoint), completand lista de feature-uri utile pentru omul de afaceri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×