YouTube pentru telefonul mobil!

2.535 ori
<b>YouTube pentru telefonul mobil!</b>Dupa ce a lansat servicii destinate telefoanelor mobile, in colaborare cu Verizon Wireless si Vodafone in noiembrie 2006, respectiv februarie 2007, YouTube tocmai a lansat o versiune mobila a site-ului, accesibila de pe orice telefon, prin intermediul...

Dupa ce a lansat servicii destinate telefoanelor mobile, in colaborare cu Verizon Wireless si Vodafone in noiembrie 2006, respectiv februarie 2007, YouTube tocmai a lansat o versiune mobila a site-ului, accesibila de pe orice telefon, prin intermediul oricarui operator.

Noua versiune mobila a site-ului poate fi accesata de la adresa http://m.youtube.com cu ajutorul unui web browser, de pe telefonul mobil. YouTube, in varianta sa mobila, va oferi utilizatorilor o selectie de clipuri recent adaugate, pe cele preferate de majoritatea utilizatorilor, cele din categoria divertisment si multe altele. Clipurile video sunt disponibile in format 3GP, recunoscut de majoritatea terminalelor produse in ultimii ani.

Site-ul avertizeaza utilizatorii ca streamingul foloseste o rata mare de transfer a datelor, astfel ca va fi nevoie de un abonament cu transfer de date nelimitat. Am mentionat aceasta problema si in cazul jocurilor si al serviciilor VoIP, dar se pare ca operatorii se agata din nou cu disperare de aceleasi tarife ridicate, cel putin pana se va aproba o lege similara cu cea europeana pentru roaming, recent aprobata. Oare cat timp va trece pana la transferul de date gratuit si un streaming de calitate?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×