MWC 2010: Interfata lui Windows Mobile 7, scapata prin intermediul bannerelor de la MWC

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 943 ori
<b>MWC 2010: Interfata lui Windows Mobile 7, scapata prin intermediul bannerelor de la MWC</b>Iata ca nici cei de la Microsoft nu sunt feriti de scapari, dupa cum nici Samsung si nici Apple nu si-au putut proteja telefoanele, respectiv tabletul, cu doar ore inainte de lansare. De aceasta data avem de-a face cu o scapare a interfatei lui Windows...

Iata ca nici cei de la Microsoft nu sunt feriti de scapari, dupa cum nici Samsung si nici Apple nu si-au putut proteja telefoanele, respectiv tabletul, cu doar ore inainte de lansare. De aceasta data avem de-a face cu o scapare a interfatei lui Windows Mobile 7 cu doar cateva ore inainte de anuntul sau oficial.

Editorii cu ochi de soim de la learnbemobile au fotografiat bannerul din imaginea de mai sus, surprins in Barcelona, la MWC. El infatiseaza interfata viitorului sistem mobil de operare produs de Microsoft si cunoscut fie ca Windows Phone 7 Series fie ca WM 7. Observati ca aceasta platforma integreaza Xbox Live, vine cu un nou ecran Home, iconuri mari si un look finger-friendly.

Apelurile, mesajele si email-ul au propria lor sectiune pe ecran, iar Facebook capata o zona speciala de asemenea. Va exista si un segment "Imagini" si unul "Me", care umple golul ramas. Aceasta imagine nu dezvaluie prea multe, dar este un teaser reusit pentru conferinta din aceasta dupa-amiaza a lui Steve Ballmer, CEO Microsoft.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×