MWC 2010: Lumigon T1, S1 si E1, noi telefoane Android, direct din Scandinavia

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 1.217 ori
<b>MWC 2010: Lumigon T1, S1 si E1, noi telefoane Android, direct din Scandinavia</b>Daca brandul Lumigon nu va suna cunoscut, aflati ca aceasta este o companie daneza, responsabila cu handseturi cum sunt cele de mai jos. Scandinavii au anuntat ieri la MWC 2010 3 noi telefoane Android: T1, S1 si E1. T1 si S1 vor sosi pe piata inainte de...

Daca brandul Lumigon nu va suna cunoscut, aflati ca aceasta este o companie daneza, responsabila cu handseturi cum sunt cele de mai jos. Scandinavii au anuntat ieri la MWC 2010 3 noi telefoane Android: T1, S1 si E1.

T1 si S1 vor sosi pe piata inainte de luna iulie, ultimul fiind dotat cu o tastatura glisanta T9. Ambele modele vor rula Android 2.1, vor folosi procesoare Freescale si vor suporta output 720p via HDMI, radio FM (tuning si transmitere) si o functie foarte utila de "telecomanda universala".

De mentionat este si modelul Lumigon E1, care va sosi cu un sistem navigational unic si nemaincercat pana acum in segmentul telefoanelor mobile, sau cel putin asa afirma producatorul danez. Nu avem deocamdata imagini cu acest din urma model, pe care speram sa il vedem totusi in actiune la Mobile World Congress 2010.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×