MWC 2010: Sagem Cosyphone, telefon pentru persoane in varsta, acum cu suport NFC

Autor:  | Publicat în:  Sagem 1.903 ori
<b>MWC 2010: Sagem Cosyphone, telefon pentru persoane in varsta, acum cu suport NFC</b>Pe langa telefonul produs in colaborare cu brandul Puma, Sagem a mai prezentat la Mobile World Congress 2010 si modelul Cosyphone, un candybar simplist creat pentru utilizatorii de peste 50 de ani. Una dintre functiile cele mai importante ale lui...

Pe langa telefonul produs in colaborare cu brandul Puma, Sagem a mai prezentat la Mobile World Congress 2010 si modelul Cosyphone, un candybar simplist creat pentru utilizatorii de peste 50 de ani.

Una dintre functiile cele mai importante ale lui Cosyphone este suportul pentru tehnologia integrata NFC (near-field communications), un tip de conectivitate care permite utilizatorului sa acceseze unele dintre functiile terminalului fara a face scrolling in meniuri. Se pare ca puteti folosi un soi de mici carduri shortcut-uri, care vor fi asociate contactelor sau serviciilor de pe Cosyphone.

Trecand telefonul pe deasupra acestor mici carduri, pe care le puteti cumpara separat, veti suna la numarul asociat respectivului card sau veti accesa functia asociata accesoriului (browserul spre exemplu). Sagem doreste sa colaboreze cu numerosi operatori europeni pentru a lansa acest handset, foarte util mai ales avand in vedere faptul ca populatia Europei este in curs de imbatranire.

sagem cosyphone

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×