MWC 2011: Aruncăm o privire asupra tabletei Huawei Ideos S7 (Video)

2.673 ori
<b>MWC 2011: Aruncăm o privire asupra tabletei Huawei Ideos S7 (Video)</b>După ce am avut ocazia să aflăm ce ne rezervă tableta Huawei Ideos S7 Slim, pe care am văzut-o în acțiune la MWC 2011, iată că ne întoarcem puțin în timp și aruncăm o privire asupra modelului Ideos S7. Acesta rulează Android 2.1...

După ce am avut ocazia să aflăm ce ne rezervă tableta Huawei Ideos S7 Slim, pe care am văzut-o în acțiune la MWC 2011, iată că ne întoarcem puțin în timp și aruncăm o privire asupra modelului Ideos S7. Acesta rulează Android 2.1 deocamdată, dar șansele ca Android 3.0 Honeycomb să ajungă pe acest terminal sunt destul de mici.

Huawei Ideos S7 vine cu un display touch de 7 inch, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli, conectivitate HSDPA, difuzoare stereo și un suport în partea din spate. Tableta include și o baterie Li-Ion de 2200 mAh, o cameră de 2 megapixeli și suport WCDMA/HSPA, GSM/GPRS/EDGE. Lista de dotări este întregita de către WiFi, iar produsul cântărește 500 de grame și măsoară 15.5 mm în grosime.

La prețul potrivit, acest terminal ar putea face furori, mai ales că tabletele Android 3.0 nu vor sosi cu prețuri prea accesibile, cel puțin nu la început.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×