MWC 2011: Tableta HP TouchPad, primul terminal webOS 3.0 prezentat pentru Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  HP 1.665 ori
<b>MWC 2011: Tableta HP TouchPad, primul terminal webOS 3.0 prezentat pentru Mobilissimo (Video)</b>Cu MWC 2011 aproape de a deveni o amintire, vă prezentăm o tabletă webOS, dacă v-ați plictisit de Android Honeycomb. Este vorba despre HP TouchPad, terminal pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos. Tableta folosește un procesor dual core de...

Cu MWC 2011 aproape de a deveni o amintire, vă prezentăm o tabletă webOS, dacă v-ați plictisit de Android Honeycomb. Este vorba despre HP TouchPad, terminal pe care îl puteți vedea în acțiune mai jos. Tableta folosește un procesor dual core de 1.2GHz și va sosi pe piață în această vară.

Acest gadget este ideal pentru multitasking, folosind o interfață bazată pe un sistem de "cards", așezate în șiruri, aminting puțin de MeeGo, dacă sunteți familiar cu acest OS. Tastatura virtuală a tabletei arată foarte bine, atât în format portret, cât și landscape și poate fi mărită sau micșorată, pentru o tastare mai ușoară.

Ceea ce vedeți în clip este varianta WiFi a lui HP TouchPad, care va fi urmată după lansare de versiuni 3G și 4G. Cu o grosime de 13.7 mm și ecran de 9.7 inch (1024 x 768), acest device seamănă la design cu Apple iPad, dar potențialul său este mai mare.

în plus, tableta vine cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli și până la 32GB memorie internă. Acesta fiind un produs business, veți găsi pe el o aplicație de email compatibilă cu majoritatea clienților email populari plus suport VPN, printare wireless și compatibilitate Google Docs, QuickOffice și Dropbox.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×