Privilegii doar pentru Nokia... Microsoft le permite să customizeze Windows Phone 7

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.937 ori
<b>Privilegii doar pentru Nokia... Microsoft le permite să customizeze Windows Phone 7</b>O mutare care ar putea să îi deranjeze pe cei de la HTC, LG sau Samsung este cea care le permite celor de la Nokia să customizeze Windows Phone 7. Decizia vine de la Microsoft și ar putea supăra câțiva dintre partenerii gigantului software. &nbsp;...

O mutare care ar putea să îi deranjeze pe cei de la HTC, LG sau Samsung este cea care le permite celor de la Nokia să customizeze Windows Phone 7. Decizia vine de la Microsoft și ar putea supăra câțiva dintre partenerii gigantului software.

Această informație a fost făcută oficială de către Niklas Savander (oficial Nokia), care a afirmat într-un interviu că recentul parteneriat dintre Nokia și Microsoft le permite finlandezilor să realizeze o astfel de customizare. Nici un alt producător de telefoane nu a mai primit un astfel de privilegiu, iar Savander i-a asigurat pe fanii sistemului de operare că modificările aduse de Nokia nu vor cauza întârzieri ale actualizărilor.

Astfel, oficialul a făcut o aluzie la întârzierile de upgrade-uri software de pe Android, provocate de producătorii de telefoane ce aveau probleme cu operațiunea de customizare. Printre modificările aduse de Nokia se vor număra cele ale interfatei (de suprafață, nu majore), dar și schimbări mai profunde de software, care vor fi disponibile și pentru alți producători.

Se pare că acesta este rezultatul negocierilor dintre cele două companii: mai multă libertate de customizare...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×