MWC 2011: Facebook Phone În acțiune! HTC Salsa și ChaCha au câte un buton special Facebook (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.323 ori
<b>MWC 2011: Facebook Phone În acțiune! HTC Salsa și ChaCha au câte un buton special Facebook (Video)</b>Trimisul nostru la MWC 2011, Zsolt Tamassy revine cu materiale proaspete, de această dată ca urmare a conferinței de presă HTC de astăzi. După cum probabil știți deja, HTC a lansat 5 telefoane și o tabletă numită Flyer. Ei bine două dintre...

Trimisul nostru la MWC 2011, Zsolt Tamassy revine cu materiale proaspete, de această dată ca urmare a conferinței de presă HTC de astăzi. După cum probabil știți deja, HTC a lansat 5 telefoane și o tabletă numită Flyer. Ei bine două dintre telefoane pot fi considerate mult-asteptatele "Facebook Phone" și este vorba despre modelele HTC Salsa și ChaCha.

De ce le putem spune "Telefoane Facebook" este foarte clar la o primă privire asupra acestor terminale, ele încorporând butoane speciale Facebook și gravitând în jurul socializării. HTC ChaCha și Salsa vor sosi în magazinele din România în luna iunie. Dacă vă întrebați care telefon este ChaCha, ei bine acesta este modelul cu tastatură completă QWERTY și ecran de 2.6 inch.

HTC Salsa se bazează pe un ecran full touch de 3.4 inch, cu rezoluție de 480 x 420 pixeli. Butonul Facebook de pe aceste handseturi este folosit atunci când faceți o fotografie și vă aflați în meniul foto pentru a încărca direct poza pe Facebook. De asemenea, dacă ascultați o melodie și apăsați acest buton, veți recomanda melodia via Facebook. La fel se întâmplă și cu site-urile pe care vă aflați, iar dacă țineți apăsat butonul veți realiza funcția Check In, informându-vă prietenii unde vă aflați în acel moment.

Mulțumim Zsolt pentru detalii și HTC pentru amabilitate și așteptam mai multe detalii pentru Mobilissimo.ro și site-ul înfrățit GSMDome.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×